Leestijd: 2 minuten

Gezocht: Social Media & Content Marketing Stagiair(e)

Deel jij graag je verhalen op Insta Stories? Ben jij creatief met je telefoon en handig met teksten? Vind je het leuk om verhalen te maken, blogs te schrijven of vlogs op te nemen? En ben je op zoek naar een leuke stage? Deck zoekt op zeer korte termijn een Social Media & Content Marketing Stagiair(e). 

Wat ga je doen?

Je bedenkt en schrijft zelf content voor onze website, social media en e-mails. Dit kunnen infographics zijn, vlogs, foto’s, interviews, handige artikelen. Belangrijkste doelstelling: je stelt een contentplan op en voert deze uit om de bekendheid van Deck te vergroten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens deze stageopdracht. Je werkt samen met professionals met jarenlange ervaring in het marketingvak om je kennis te vergroten.

Wie ben jij?

Flexibel, leergierig en gedreven. Creatief, gek op social media en je kan zelfstandig werken.

  • Je zit in het derde of vierde jaar van een HBO/WO opleiding richting marketing / communicatie
  • Kennis van Photoshop is een pre
  • Je bent een echte doener
  • Kennis van verzekeren is niet nodig, wel van alle bekende social media kanalen

Wat bieden wij jou?

Onze kennis en ervaring in het marketingvak. Je bent natuurlijk bij ons om te leren en we hopen ook veel van jou te kunnen opsteken. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je eigen plan te maken en uit te voeren. We werken vanuit een leuk, nieuw gebouw in Amsterdam met jonge bedrijven. Er worden veel borrels en andere evenementen georganiseerd. Je krijgt uiteraard een marktconforme stagevergoeding. 

Wie zijn wij?

Deck is een FinTouch-bedrijf. We hebben een FinTech-infrastructuur en geloven erin dat we met ons product, te gekke service en onze mensen het verschil kunnen maken. Wij hebben als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen. Dat doen we door terug te gaan naar de basis van verzekeren: wij zijn er bij schades die je niet in je eentje kan dragen. De verspilling die wij uit verzekeren halen, geven wij graag terug middels een scherpe premie. Kom jij ons helpen om onze bekendheid te vergroten?


Categories: Deck