Leestijd: 3 minuten

Deck verzekert alleen de grote pech

Verloren zonnebrillen, kapotte mobieltjes, wijnvlek in tapijt, viltstift op de muur, krasje, deukje of putje? Niet bij Deck. Deck verzekert alleen de grote pech. 75% van alle schadeclaims bij de verzekeraars is onder de ‚ā¨ 1.000. Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Deck gaat terug naar de basis zoals verzekeren ooit is bedoeld: alleen verzekeren wat je zelf niet kan betalen.

Je kiest bij Deck voor een eigen risico dat bij jou past. En dat is slim! We hebben 4 punten voor je op een rij gezet waarom alleen verzekeren tegen grote pech #slimverzekeren is:

1. Je krijgt een lage premie

Door je alleen te verzekeren tegen grote schade, krijg je een lagere premie. Velen hebben bij Deck een besparing van 50% kunnen realiseren. Aan het einde van het jaar is dit best wat geld. Dit geld kan je opzij zetten op je spaarrekening of je gaat ermee beleggen. Het is in ieder geval jouw geld en jij bepaalt wat je ermee wilt doen. De euro die je anders aan je verzekeraar geeft in ruil voor een lager eigen risico, blijft nu van jezelf. Jij bent in control.

Tot 50% korting ūüĎć

#verzekerslimmer

2. We overschatten risico’s

Als je terugdenkt aan de afgelopen paar jaar, hoeveel heb je dan geclaimd op je verzekering? De kans is gelukkig klein dat je auto veel schade oploopt, je huis wordt overvallen of dat je dure apparatuur van een voorbijganger kapot maakt.

We overschatten risico’s. Het zit vastgeroest in onze hersenen. Daarom een feit: Bijna iedereen in Nederland (99,9%) heeft een aansprakelijkheidsverzekering. En ieder jaar heb je een kans op schade die je kan claimen op de aansprakelijkheidsverzekering van 3%. Dat betekent dus ieder jaar een kans van 97% dat er niks gebeurt! Als je een kansberekening op al je verzekeringen loslaat, dan valt de kans op schade gelukkig mee.

3. Minder verspilling en fraude

Kleine pech (zoals je vermiste zonnebril op vakantie of je kapotte mobieltje) kost om te behandelen een veelvoud van wat je krijgt. Daarbij wordt er ook veel gefraudeerd met dit soort kleine zaken. Daar betalen we allemaal aan mee. En uiteindelijk wordt de verzekering voor iedereen duurder.

Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor kleine pech, worden er ook minder nieuwe spullen gekocht. En kunnen tweedehands spullen een mooie tweede leven krijgen. Hierdoor is er minder verspilling van geld en goederen.

4. Alles onder één dak met de all-in-one-verzekering

Deck breekt met de traditionele papierwinkel door een all-in-een polis aan te bieden voor je inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en doorlopende reisverzekering. Weg met al die losse polisbladen! Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan hoef je niet op te zoeken waar je moet zijn.

Het heeft verder ook voordelen bij grote pech. Stel dat je huis afbrandt (hoop dat het nooit gebeurt!), dan ga je claimen op je inboedel- en opstalverzekering. Door dit bij één partij te hebben, wordt alles in één keer geregeld en hoef je hierover ook maar één keer het eigen risico te betalen. Je hebt hiervoor ook maar één contactpersoon.

Deck voor de ‘smart ones’

‘Enkel verzekeren wat je zelf niet kan dragen, tegen een aantrekkelijke premie. Aanmelden ging soepel, een paar vragen die ik had, zijn goed beantwoord. Helemaal top!’ ‚Äď Mike E.

In het kort:

  • Ben jij bereid kleine schades zelf regelen?
  • Wil je een overzichtelijke all-in-one verzekering?
  • En bovendien ook een flinke korting op je premie?

Kom dan bij Deck! Bereken jouw persoonlijke premie!